icon phone 0297 - 778488

Verhardingen: sierbestrating, grind en split

De keuze van sierbestrating is niet zo eenvoudig als men vaak denkt. In de speciaalzaak kan een steen of tegel er fraai uit zien, maar past deze ook bij uw woning of bedrijfspand. Het is aan te raden om allereerst een tegel/steen of enkele tegels/stenen in hun toekomstige omgeving te houden, zodat u kunt zien hoe dit staat. Desgewenst helpen wij u hier graag bij, alsmede met de verdere informatie over de desbetreffende tegel/steen.

Grind en split

Ook bij de keuze van halfverhardingen als grind en split helpen wij u graag. Niet alleen de kleur is belangrijk, maar ook de grootte en vorm van de korrel. Tevens kunnen de korrels verwerkt worden in een honigraad plaat, waardoor de korrels beter op hun plek blijven liggen.

Wanneer de verhardingskeuze een feit is, kan de realisatie hiervan beginnen. Belangrijk hierbij is de fundering. Als deze niet goed is aangelegd/verdicht, is de kans groot op nazakken en/of spoorvorming. Wij besteden hier dan ook extra aandacht aan. Omdat elke situatie hierin een verschillende oplossing kan hebben, nemen wij deze graag met u door in een persoonlijk gesprek.