icon phone 0297 - 778488

Tuinonderhoud: uw buitenruimte in topconditie

Uw tuin leeft en heeft daarom regelmatig onderhoud nodig. Maar dit gaat verder dan het onkruidvrij maken van de borders en het maaien van het gazon.  

Onder andere het herkennen en aanpakken van ziekten en plagen hoort hierbij. Vele soorten hiervan zult u waarschijnlijk niet herkennen, met groeivertraging (of erger!) als gevolg. Wij kunnen deze door onze ervaring op de juiste manier aanpakken, zodat uw beplanting naar hartelust kan groeien. Na het strooien met onze speciale meststoffen met sporenelementen is de ideale vertroeteling van uw flora in de tuin een feit.

snoeien van hagen, heesters en bomen

Ook het snoeien van de hagen verzorgen wij zeer professioneel. Met onze efficiёnte hulpmiddelen en kwaliteitsgereedschap zijn wij in staat om uw hagen zeer strak te snoeien. Zeker in strakke tuinen is het resultaat een sieraad voor het oog.

Ten slotte de snoei van heesters en bomen. Dit blijkt voor particulieren een van de grootste obstakels in het behoud van hun paradijsje/droomtuin. Ook dit nemen wij u graag op vakkundige wijze uit handen.