icon phone 0297 - 778488

Een tuinontwerp dat bij uw past

Van Eekelen Landscaping ontwerpt voor u graag de buitenruimte die bij u past. Allereerst zullen we daarom een persoonlijk gesprek met u aangaan. Aan de hand van een vragenlijst kunt u aangeven wat u wensen en verwachtingen van de buitenruimte zijn. 

Vervolgens zullen we door een terreininmeting uw buitenruimte op schaal in kaart brengen. Met uw wensen, in combinatie met onze kennis en ervaring, gaan we vervolgens aan de slag met het concept ontwerp. Na enige gesprekken omtrent het concept ontwerp, zullen we uiteindelijk tot een definitief ontwerp komen.

Op basis van het definitieve ontwerp zullen wij een duidelijke offerte voor u maken. Hierin kunt u per bestekspost zien wat de bijbehorende kosten zijn. Door het ondertekenen van deze inzichtelijke offerte, geeft u ons opdracht om het ontwerp uit te voeren.

Voor onze professionele tuinontwerpen betaalt u een vergoeding, die per situatie zal verschillen. Vooraf zullen wij u kenbaar maken hoe hoog dit bedrag zal zijn. Als u ons opdracht geeft om het ontwerp uit te voeren, vervalt vaak een deel van de vergoeding voor het ontwerp. Wij zullen vooraf aan u kenbaar maken of dit ook in uw situatie het geval is.